widlunds.blogg.se

En familj, två resor, intriger och drama. You're in for a treat! /Sveriges Kardashians

Ett sista farväl!

Publicerad 2014-04-21 03:42:19 i Allmänt,

Nu är vi påväg hemåt och jag har aldrig varit längre hemifrån än jag är nu. Sitter på O’hare Airport i Chicago efter att ha flugit över Lake Michigan. Sjukt stor, kunde varit ett hav! Om några timmar flyger vi hemåt på riktigt.
 
Denna resdag började hela familjen med en underbar löptur på stranden. Till en början var vi bara fyra men mamma fick typ ångest när hon insåg att alla utom hon skulle ut och springa. Hon kunde ju inte missa denna fotomöjlighet(?) så det var bara att packa upp väskan och kuta. Badet efteråt var himmelskt! Frukost blev det på Starbucks uteservering. Mamma beordrade oss ”barn" att tänka på fåglarna som suttit på bordet och lämnat lite bakterier. En kommentar som följdes av tre dumförklarande blickar från en 28-åring, en 26-åring(nu 27) och en 21-åring som vuxit upp med dessa lärdomar. Tror hon på riktigt att vi skulle göra det? Det som hände sen var att pappa kom ut med beställningarna, satte sig ner, öppnade sin yoghurt med tillhörande förpackad müsli, sprätte upp müslipåsen så hälften flög ut på bordet, sopar upp det i handen och är precis påväg att hälla ner det i yoghurten när sanna hojtar ”NEJ!” och jag väser ”FÅGEL!”. Efter en sekund i ”paus” slänger han med sned mun och lätt rynkad panna ner müslin på marken.
 
Nästkommande 1,5h var magisk, kanske skönaste timmen av alla denna resa. Förmiddagssol och lätt bris på stranden och stora vaggande vågor i havet. Mmm! Ville INTE lämna Miami. 
 
Kortkort sammanfattning av hela resan
New York: Kallt men grymt! Åk när det hunnit blir grönt så blir helhetsupplevelsen tipptopp. Hade gärna stannat kvar några dagar!
Orlando: Såg inte mycket av staden men parkerna/attraktionerna/showerna är oslagbara!! Personliga favoriter Harry Potters "Forbidden Journey”(Universal), varma vattnet och barriärrevssnorkling på Discovery Cove och såklart späckhuggarna(Sea World)! 3,5 var dagar ganska perfekt kändes det som.
Naples: Delfinerna och piren vid stranden var super, utflykterna likaså(framförallt Everglades!). Huset var också grymt MEN hade hoppats/trott att man skulle kunna vara lite mer oberoende av transport till och från allting. Blir så osmidigt när man ska vänta på föräldrarna(!) hela tiden bara för att bada typ. En liten missräkning. Plus att staden Naples inte var något för mig. En vecka kändes för länge!
Miami: Åååh! Jag diggar Miami. Solen, stranden, livet, rörelsen. Kommer åka tillbaka hit! Då blir det en vecka. Och förmodligen bättre stad för kompisgäng än familjer.
 
USA: AMAZING!!!
 
Slutligen ett stort TACK(eller varsågod…) till er läsare som följt oss här på andra sidan Atlanten. Snart kommer vi hem och då glömmer vi allt som har hänt(hahaha, nej tack!). Vem vet, kanske kommer det en uppföljare, ”keeping up with the Kardashians”. Hejdå!
 
PS. Ni som läser dethär har kanske inte så bra koll på vilka ”the Kardashians” är… Synd för er! ;)
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela