widlunds.blogg.se

En familj, två resor, intriger och drama. You're in for a treat! /Sveriges Kardashians

En "vanlig" dag

Publicerad 2014-04-12 05:26:00 i Allmänt,

Första dagen utan på förhand planerade äventyr. Läget i Naples är bra! Vi bor lite långt ifrån havet dock. Lite långt ifrån allt egentligen så måste ta bilen överallt, men det är väl så det är här borta i amerikat. Man är ju bortskämd mad att kunna cykla vart man än ska i lagomstora Växjö. Annars är det toppen! Pelikanerna dyker titt som tätt och jag fortsätter spana efter alligatorer i alla vatten och delfiner i havet.

Idag checkade vi stranden lite, tog premiärbaden i Mexikanska Gulfen(fult namn) och gjorde en utflykt söderut till Tiger Tail. Man vadar ut till en strand och badar typ... Färden dit började sådär(har ni hört det förut?). Skulle lämna in ett papper om huset eller nåt till någon och skrev in den givne adressen. Alla muttrade att det kunde väl gjorts innan, när inte alla satt och väntade på att åka iväg på utflykt! Så vi körde ut från uppfarten, åt FEL håll..!? De flesta av oss började väl ana vad som var påväg att hända. Vi följde GPS:en runt HELA(nästan) kvarteret och hamnade på en parkering 100m från vårt hus!!! Vi kunde se vår uppfart. Vilken parodi.
 
Vi kom fram till Marco Island och Tiger Tail till slut i alla fall! Här kommer bilder från dagen:
/Hampus

Kommentarer

Postat av: Backafall

Publicerad 2014-04-12 22:03:19

Hej hopp, vilka bilder och vilken semester!! Ni har till och med lyckats pricka in både späckhuggare och condor!

Men kära chefredaktör... Som en av era fripassagerare vill jag ha den sanna berättelsen... Vad har 1700-talsfolket gjort för galet på sista tiden??

Malena&Co

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela