widlunds.blogg.se

En familj, två resor, intriger och drama. You're in for a treat! /Sveriges Kardashians

Miami

Publicerad 2014-04-18 14:17:26 i Allmänt,

P.g.a. avslaget Wi-Fi kunde jag inte publicera detta inlägg igår. Här kommer det!
 
Idag har vi anlänt till USA:s "kriminellaste" stad! Alla har varit och är trötta i kroppen men vi har ändå hunnit med att se lite av Miami, dvs. stranden, ett mathak och Lincoln Road(shopping och mat). Vi bor på South Miami Beach ett kvarter från stranden, skönt! Imorgon blir det faktiskt en busstour på land och en båttour i vatten(surprise!) för att hinna se så mycket som möjligt(trodde inte det fanns några såna "måste-se-grejer" här...). Jag ser mest fram emot att se var kändisarna bor! Och att bada i det turkosa vattnet!! Men vi har fått tydliga instruktioner att absolut INTE vara på stranden när det är mörkt, och att hålla oss på huvudgatorna, för att slippa dö. Här finns nämligen gott om kriminella gäng och vapen.
 
Det var nog allt! Nu kommer foton. Angående "Hookhas"... Vi trodde det var vad det låter som men det visade sig vara någon slags vattenpipa, finns på nästan varenda restaurang här.
 

Kommentarer

Postat av: ClaryEskil

Publicerad 2014-04-19 12:43:57

Inget om de intressanta bilturerna denna gång, så jag får väl påminna läsarna om de. Marie kommenterade inte en limerick jag skickade till henne så då platsar den nog här:
Håkan på bilkörning i Florida blivit ett ess
från Marie till en 11 km-väg han fick adress
Han skulle Sanna vid en pysselbutik hämta
och hon behövde bara en halvtimme vänta
Håkan förnöjt då sa att det är tur att vi har GPS
Pa,Sf,Mf

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela