widlunds.blogg.se

En familj, två resor, intriger och drama. You're in for a treat! /Sveriges Kardashians

Solskygg och shoppingrädd

Publicerad 2014-04-13 05:54:03 i Allmänt,

Denna dag handlade om två individer och deras respektive fasor. Sol och shopping! 
 
Igår var vi på Walmart och skulle inhandla lite olika nödvändigheter, bl.a ett parasoll till stranden. En knapp halvtimme in i handlingen står Sofie och jag sedan och väntar på de andra och ser pappa komma rullandes med sin vagn. I denna vagn ligger inte ett parasoll, inte två parasoll, nej inte något parasoll alls faktiskt utan ett TÄLT!? Blickar möts, skratta eller gråta? Jag väljer att skratta och vi attackerar pappa med ca hundra anledningar till varför detta inköp bör klassas som en dumhet varpå han förgäves försöker försvara sin frus påfund... Stackarn! En stund senare lämnar vi varuhuset med två parasoll efter att mamma muttrat att jag minsann får ta hem parasollen i min väska! Jag valde att skratta igen...
 
Idag njöt vi av solen(skuggan) under våra parasoll på Sanibel Island och srattade åt en familj som monterade sitt strandtält i blåsten. Inte mamma då förstås, hon håller fast vid att vi hade haft det bättre i ett tält. Kanske har hon rätt? Visst låter det mysigt att fem fullvuxna(?) människor skulle dela på ett 180cm brett tält(36cm var) och ligga som fiskpinnar med halva kroppen utanför och havsutsikt i en riktning! 
 
När stranden var färdig var det avfärd mot Miramar Outlet, via en skylt med "crossing tortoise" som mamma sett. Föga uppskattat av herrn, varken det ena eller det andra. Alla fick säga vad man ville och hur man tänkte och de flesta höll det kort. Det var en i familjen som höll någon slags monolog utan att egentligen komma fram till något förrän han avslutade med "jag tycker jag har varit väldigt tillåtande när det kommer till shopping!!" ... Tystnad i bilen, inget medhåll. Stackarn! Han var klok nog att ta tillbaka sitt yttrande. 
 
Med familjefriden återställd körde vi vidare mot shoppingen. Gissa vem som åkte därifrån med flest inköp!?
På kvällen var vi inne i centrala Naples och gick lite. Hög medelålder (=boooring) men ändå lite puls och ganska fint. På återseende! Och tack för era kommentarer, de uppskattas. :)
 
OBS! Hög medelålder behöver inte vara tråkigt, men det brukar det vara... Mvh spoling
 
 

Kommentarer

Postat av: Lantz

Publicerad 2014-04-13 19:24:09

Marie, du skulle stått på dig, ett litet strandtält är bra att ha. Två parasoll är säkert också ok. Jag njuter av att läsa om era strapatser och ser en hel del likheter med hur vi brukar ha det. Ni bjuder på många skratt, ha det gött!

Postat av: Backafall

Publicerad 2014-04-13 22:04:03

Hej hej! Hela familjen har i dag varit i ert garage och kämpat, hittade som vanligt ingen bil men lyckades i varje fall göra plats åt de två parasollen.
-Så ned med dem i handbagaget bara så kan de bo på Sågmästarevägen sedan. Rekommenderar er dock att märka dem på något sätt. De lär vara eftertraktat stöldgods i solgassiga Växjö.

Malena&Co

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela