widlunds.blogg.se

En familj, två resor, intriger och drama. You're in for a treat! /Sveriges Kardashians

Svårt att sätta rubrik på denna dag.

Publicerad 2014-04-16 05:42:00 i Allmänt,

Idag var vi på Barefoot beach, topp 25 på USA's bästa stränder enligt någon. Det var fint! Och (del)finbesök även idag. Hände inget särskilt tyvärr, som är värt om berätta om menar jag. Vanligt strandhäng ni vet. Men på vägen till och från stranden körde vi genom ett minst sagt flott område. Slott efter slott efter slott efter slott! 
 
Nu har vi en heldag kvar här i Naples och navigeringen har aldrig varit sämre. Pappa har helt och hållet lämnat lokalsinnet hemma, liksom stundtals mamma. De två som alltså inte behövde GPS... Pappa skulle hämta Sanna vid en pysselaffär som ligger 10min härifrån med ungefär 3 svängar på vägen dit, en väg som han kört två gånger tidigare! För säkerhets skull skrev mamma(!) in gatunamnet på GPS:en vilket var till föga hjälp eftersom denna "Pineridge Road" är 7 miles(11,2km) lång... Jag hade inte gärna velat sitta med pappa under den bilfärden! Han är tro det eller ej smartare än att köra hela Pineridge utan att ana oråd men han var nästan en halvtimme sen till Sanna och ska enligt uppgift ha vänt några gånger fram och tillbaka på den numera ökända gatan.
 
Ikväll åt vi inne i stan och hittade därefter till slut till en matbutik efter några felkörningar(ska ej hänga ut föraren...). Väl mött! /H
 
 

Kommentarer

Postat av: Backafall

Publicerad 2014-04-16 21:42:19

Ha, ha Sofie på shoppingbil -en av de mest exotiska bilderna i bloggen!
;-) Hoppade också Marie och Håkan på och susade runt med er kära GPS i högsta hugg?

M&Co

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela