widlunds.blogg.se

En familj, två resor, intriger och drama. You're in for a treat! /Sveriges Kardashians

Oj oj oj!

Publicerad 2016-03-13 21:24:00 i Allmänt,

Holy mother, vilken lång dag! Krävande på många sätt och vis.
Man kan väl konstatera att en hel dags aktiviteter efter lång resa och fyra timmars sömn slår lite olika på humöret. Jag ska säga att alla kämpade mycket väl, men inte helt oväntat med lite skilda resultat. Jag vill inte nämna några namn men den som lyckades sämst var en penisprydd gestalt och det var inte undertcknad... 
 
Sena ankomsten ändrade om i schemat och vi valde att ta en "lugn" dag fram till kl.16.30 då bussen till Burj Khalifa skulle gå från hotellet. Bad i och lunch vid havet och en titt på inomhusskidbacken lät som en knapphändig och luftig planering och därför möttes pappa såklart av onda blickar och dumförklarande kommentarer när han runt kl.13 började mana på oss i strosandet för att vi skulle ha gott om tid. Sedan behöver vi väl inte säga mer än att vi kom tillbaka till hotellet kl.16.33 iklädda strandoutfits efter taxifärd i ilfart, oändligt köande till nämnda taxi, en fruktansvärt inte-upphetsande titt på inomhusskidbacken och inte minst en påtaglig slitning inom familjen. Så det blev ingenting med allas vårt planerade duschande och klädbyte inför en kväll i världens högsta byggnad, världens största galleria och världens största fontänshow. Nej, vi fick helt enkelt traska runt i våra flipflops på marmorgolv i timmarna fem med saltfett hår, osminkade ögonfransar och solglasögon.
Så, gav vi pappa åtminstone lite rätt för dagens påmanande tänker ni. Icke! Han var trögare än någonsin förut och hade det inte varit för honom hade vi säkert gått igenom denna dag helt utan psykbryt och schism. (Obs! det kan framstå som att vi är bovarna i dramat och pappa det stackars lammet som alla pickar på men så är INTE fallet.)
 
Senare när vi gick bland upplysta skyskrapor stannade pappa till, kisade och pekade rakt upp i natthimmeln.
"Jag funderar på vad det är för något?" 
Månen pappa, månen...
 
Lite foton från dagen med tillhörande text får avsluta dagen.
 
Men först, dagens Håkan-skämt:
Varför sola på dagen när man på kvällen kan fontän...
 
Magiskt skönt i havet.
 
 
Mamma i taxi: antingen fotosession eller trevande konversation med chafför. Kul för oss i baksätet!
 
Vissa använder busstid i ny stad till att faktiskt se staden, andra... ja.
 
 
Solnedgång från 500m höjd.
 
"Hitta Valle".
 
Fontänshow.
 
Burj Khalifa by night.

Kommentarer

Postat av: Eskil

Publicerad 2016-03-14 08:51:36

Den som reser har något att berätta så tack för underhållningen. Inte konstigt att Håkan blir lie trött ibland. Badet var helt annorlunda 3 jan 1996 men lika skönt.
MPE

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela