widlunds.blogg.se

En familj, två resor, intriger och drama. You're in for a treat! /Sveriges Kardashians

Succébloggen gör en säsong 2!

Publicerad 2016-03-09 21:48:36 i Allmänt,

Upphovsmakaren bekräftar, familjen Widlund har skrivit på kontrakt för en ny säsong av resebloggen som toppade listorna och krossade alla rekord i antal lästa blogginlägg av klanen Widlund/Richardson (källa: eget påstående). Denna gång får läsarna följa med till storstadslivet på Arabiska halvön och safaricamp i Sydafrikas vildmark.
 
Det är med sorg i hjärtat de meddelar att den äldsta dottern Sofie valt att stanna hemma denna gång för en så tramsig sak som att att hålla cancersjuka vid liv och njuta av vardagliga rutiner. Detta är ett stort avbräck då hon i USA drog ett stort lass i underhållning och uppehållande av gott humör för samtliga familjemedlemmar. I kombination med det faktum att familjen slipper köra bil och navigera (med eller utan gps) står huvudskribenten inför en stor utmaning gällande den komiska faktorn i inläggen. Han förlitar sig dock på att bl.a. äldsten åstadkommer både en och annan plump som allmänheten kan skratta gott åt.
 
Förhoppningen är att kunna posta dagligen med reservation för dålig uppkoppling på Honeyguide Ranger Camp i Sydafrika. Det ska finnas wi-fi men kvalitén är ytterst oklar. Men en kort text och enstaka foton borde vara möjligt.
 
På återhörande!
 

Kommentarer

Postat av: Malena

Publicerad 2016-03-12 16:09:36

Härligt! Detta kommer att förgylla vardagen här på hemmaplan! :-)
Gott också att stöka till rollerna I hemmet lite. I vanliga fall är det jag som får styra upp tiden framför datorn. Nu kommer det istället bli jag som ropar: Hallå där, kom skynda er till datorn!!! Nytt blogginlägg från Hampus&co! :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela